Retur & angrerett

Du har etter forbrukerkjøpsloven full angrerett i 14 dager etter at du har mottatt bestillingen din. For henting i butikk, starter angreretten å løpe 5 virkedager etter at bestilling blir registrert og du får beskjed om at pakken er klar for henting. Angreretten gjelder selv om varene er på salg. Varen skal sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det betyr at varen må være ubrukt, merkelappene må være på og varen må være uten lukt eller flekker. Varen må sendes i retur i sin originale emballasje. Du kan bruke det vedlagde angreskjemaet, men det er ikke obligatorisk.

Ved retur fyller du ut slippen nederst på kvitteringen som var vedlagt din bestilling, og returnerer sammen med varen(e). Vedlagt din bestilling finner du en ferdig utfylt returlapp som du fester godt synlig utenpå returpakken. Lever returpakken til nærmeste utleveringssted v/Postnord. 

Hos oss er det gratis retur og bytting av varer. Du blir heller ikke belastet for porto ved reklamasjoner eller bytte av størrelse, så sant vi har størrelsen du ønsker på lager. Du får en bekreftelse på mail så fort vi har behandlet din retur. Vi gjør oppmerksom på at behandling av retur kan ta opptil 10 dager.

NB! Dersom du velger en annen forsendelsesmetode og/eller ikke bruker
vedlagte returlapp, må du selv dekke hele returkostnaden.

Returadresse:

KVAMME 1936 AS
Flintavegen 25
6788 Olden